Седмичен хороскоп

Седмицата започва динамично, за някои представители от зодиака ще бъде успешна, а за други не толкова. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

Ориентирайте вниманието си към професионалните и делови отношения. На моменти ще са доста обтегнати, но във ваша полза е да не провокирате спорове и да контролирате емоциите. Бъдете готови за компромис и отстъпление, ако се наложи. У дома са възможни противоречия с представителите на по-младото или по-възрастно поколение, които по никакъв начин няма да са склонни да приемат аргументите ви, колкото и да са логични. Враговете или конкурентите ви може да си послужат с непозволени методи, опитвайки се да ви отстранят от пътя си.

Телец

Едва ли нещо би могло да ви затрудни през тази седмица. Резултатите ще са пряко свързани с умението ви да общувате, да представите идеите си разбираемо и да разпределите времето си оптимално. Ако ви стане скучно и решите, че задължително трябва да направите нещо ново, то ориентирайте вниманието към външния си вид, обаче без да прекалявате с разходите. Имунната ви система е леко нестабилна, ограничете контактите с видимо болни хора. Дозирайте натоварванията и си осигурете достатъчно сън.

Близнаци

Характеристиката на периода може да се опише само с една дума: разширение. Във всякакъв смисъл. Много е вероятно да разширите жилищното или служебно пространство, което ползвате. Да разширите влиянието или контактите си или да се увеличат членовете на семейството ви. При всички случаи ще сте доволни от резултата. Вземете незабавни мерки, ако усетите, че се разболявате. Избягвайте покупките, които сте в състояние да направите в изблик на емоции.

Рак

Творческият ви потенциал е силен и ще ви хрумнат поредица интересни идеи. Не е изключено да решите да се включите в група, занимаваща се с някакъв вид изкуство или друга дейност, свързана с вдъхновение. Предстоят интересни запознанства. В случай, че все още сте необвързани не се учудвайте, ако роднините ви поканят на някакво тържество. Истината е, че ще се опитат да ви сватосат. Контактите ще са интензивни, така че вземете превантивни мерки срещу вируси и простуда.

Лъв

Интересен период ви предстои. Не са изключени непредвидени финансови постъпления, които сте склонни да профукате тутакси за покупка на техника или електроника. Ще реализирате и няколко кратки пътувания свързани както с работа, така и с развлечение, а най-вече с нови контакти. Общителни сте, романтични преживявания няма да липсват, но преценявайте позицията си обективно и не се хвърляйте в съмнителни авантюри.

Дева

Тонусът ви е стабилен и сте много по-инициативни от обикновено. Разпределете времето си между физическите и интелектуални занимания равномерно. Ще се наложи да се справите с интересно противоречие: колкото сте по-самостоятелни и независими, толкова повече ще привличате вниманието и ще гравитирате около себе си обкръжение. Интензивните контакти може да станат повод за ревност. Въздържайте се от покупка на предмети без практическо приложение.

Везни

В началото на седмицата може да се почувствате леко разколебани, неуверени в себе си. Може да звучи странно, но след като Слънцето навлезе в знака на Скорпиона ще сте много по-инициативни, организирани и работоспособни. Ще се справите с дейности, които до момента са ви затруднявали. Обсъждайте важните решения с любимия човек. Ще постигнете хармония в отношенията, ако съчетавате желанията и адаптирате вкусовете си един към друг. Не прекалявайте с разходите.

Скорпион

Възможности за изява няма да липсват, но е желателно да изразходвате енергията си пестеливо. Напредъкът ви зависи от готовността да се самообразовате и да усвоявате нова информация. Част от работата ви ще е свързана с творчески хрумвания, а друга част с интензивни контакти. Подхождайте към тези задачи само, ако се чувствате готови за изпълнението им. Проявете наблюдателност и предпазливост. Някой може да се опита да огласи ваша лична тайна или да ви въвлече в интрига.

Стрелец

Част от заниманията ви ще изискват здрава логика, за другата част можете да разчитате на интуицията си. Едва ли ще се натъкнете на сериозни затруднения, стига да запазите обективната си преценка за фактите. Успехът ви подтиква към самонадеяност и идеализация на действителността, които ще ви изиграят лоша услуга. В личен план ще се случат приятни изненади. Ще получите покана за парти или мил подарък.

 

Козирог

През тази седмица ще научите много истини. Някои от тях може да преобърнат живота ви. Въпреки първоначалния хаос с напредването на дните ще разберете, че всичко е за добро. Промяната ще внесе глътка свеж въздух във всекидневието ви. Бъдете готови и за нови познанства с интересни хора, но не забравяйте старите си приятели. Почивните дни ще бъдат поредица от срещи с весели компании.

Водолей

Много е важно да се придържате към истината през тази седмица. Ще ви задават много въпроси. Не изпадайте в излишни обяснения, защото може да направите погрешно впечатление и някои хора да се усъмнят в това, че сте пристрастни. Придържайте се към златната среда и спазвайте баланса. Подходящ ден за покупки е петък. Тогава ще сте достатъчно уморени и рискът да похарчите прекалено много пари е нищожен.

Риби

Тази седмица бъдете боец. Имате вътрешната си убеденост и не позволявайте на никого да разклати вярата ви в убежденията. На смелите и Господ помага, не го забравяйте. В никакъв случай не показвайте колко ви е трудно, бъдете бойци. Пийте успокоителни чайове, ако имате нужда, но не прибягвайте до алкохола. Може да имате моменти на слабост, но помнете, че те ще отминат много бързо. Успехът ви е гарантиран.

 

Related Articles

Back to top button