В Ловеч ще се открие нова фабрика

Открива се нова фабрика за производство на домашен текстил в Ловеч, като официалното събитие ще се състои на 01.12.2017 г.

Предприятието на фирма „Болан България“  ЕООД се намира на ул. „Баховско шосе“.

Дни преди откриването управителят на фирмата Юлиан  Беджев и директорът по производство Пламен Георгиев разказаха за новата производствена база.

„Ние сме немска компания, която се занимава основно с производство на градински възглавници  и възглавници за спане, предназначени за търговските вериги в Западна Европа. Дълги години работим с „Калинел“, Троян, но тази година взехме стратегическото решение да инвестираме в собствена производствена база. Като локация Ловеч напълно ни устройва и ето „Болан“ вече е факт. Приключихме с ремонтите към момента вече сме наели около 40 служители. В бъдеще ще можем да наемем по 70 на смяна. Защото имаме намерение да се разширяваме, закупили сме и парцела до нас.“ Това разказа Юлиан Беджев.

За откриването на предприятието в петък от 16.00 часа се очакват да пристигнат собствениците от Германия, партньори, гости от столицата и от областния град.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button