„Елпром Троян“ пусна видеото за SDM30

„Елпром Троян“ за пореден път демонстрира, че е лидер освен в производството на електромотори, така и по иновациите в бранша.

Троянското предприятие взе участие на проведения в София Техпарк международен бизнес форум преди време.Събитието бе организирано от Българската конфедерация за иновации (БКИ) и основната цел бе да срещне иноваторите в различни браншове с потенциални инвеститори.

„Елпром Троян“ представи своята иновация в машиностроенето – SDM30 (Smart digital monitoring) или дигитална смарт лаборатория, разработена от специалистите на предприятието . SDM30 ще може да се използва, както в индивидуални специализирани електромотори, така и чрез облачната услуга (Cloud Smart Lab).

Изгледайте уникалното видео за да разберете :

Устройството ще следи всички важни параметри на електромотора в реално време, като веднага изпраща информацията в Облака, позволяващ на всеки потребител да използва софтуерния алгоритъм за анализ и диагностика на завода . SDM30 – Мобилната лаборатория, която спечели златен медал на Международния Технически панаир в Пловдив през тази година, ще има сериозно приложение в тежки индустриални условия –  химическата, петролната, минната, военната промишленост, хибридните автомобили и др. индустрии опериращи с трудни за обслужване, скъпи движещи се електрически машини, правейки електромоторите практически вечни.

 

Related Articles

Back to top button