Загинал пешеходец в Ловеч и още сблъсъци по родните шосета

На 11.11.2017 год.  около 06.50 ч. на второкласен път II-35 /околовръстен път/ в землището на гр.Ловеч, 

лек автомобил «Опел Астра» управляван от 27-годишен мъж от гр.Искър, на прав участък от пътя е удрил с преден десен фар 45-годишен пешеходец, който е пресичал пътното платно. Пострадалият мъж е откарат в МБАЛ-Ловеч с травми, а по-късно е транспортиран в плевенска болница, където на 12 ноември е починал. По  случая е образувано досъдебно производство.  

          

На 11.11.2017г. около 02.00часа , на ПП I-3 между селата Златна Панега и Румянцево л.а. „Форд“ управляван от 17-годишен, неправоспособен младеж от гр.Ябланица при движение с несъобразена скорост, на ляв завой излиза в ляво от платното за движение и се преобръща в канавката. Водачът е транспортиран  с наранявания в плевенска болница.

                

На 11.11.17г. около 13.40ч. на ПП I-4 в землището на с.Микре, лек автомобил «Фолксваген Джета» управляван  с несъобразена скорост от 71 годишен мъж от гр.София, при движение на прав участък и мокра пътна настилка, губи контрол върху автомобила и самокатастрофира  в канавка в дясно извън пътното платно. Пробата за алкохол на водачът е отрицателна, а в резултат на сблъсъка с наранявания е 68 годишната му съпруга.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Проверете също
Close
Back to top button