КРИМИНАЛНА ХРОНИКА

Полицаи от РУ Ловеч са задържали за срок от 24 часа 27-годишен мъж от града, след като на 03 ноември около 15.00ч. автомобилът управляван от него е бил спрян за полицейска проверка и е установено, че водачът управлява след употреба на метамфетамин. В жабката на превозното средство полицаите са открили бяло кристалообразно вещество с бруто тегло 0,46гр., което при извършен полеви тест е реагирало на метамфетамин. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

 

На 04.11.2017г. около 17.15ч. в гр.Луковит, л.а. „Ауди 80“ управляван с несъобразена скорост от 41-годишен мъж от града, при движение на ляв завой се е преобърнал на пътното платно. В резултат на инцидента леко е пострадало 4-годишно момченце, което е пътувало в колата.  

 

В РУ Троян е образувано бързо производство срещу К.М. 32-годишен от гр.Троян, който на 05 ноември около 00.05 часа е управлявал лек автомобил в града след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 1,5 промила.

 

В РУ Ябланица е образувано бързо производство срещу В.М.-63 годишен от гр.Луковит, който на 03 ноември е установен да управлява лек автомобил без да притежава свидетелство за правоуправмление и в едногодишен срок от наказването му по административен ред за същото нарушение.

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Проверете също
Close
Back to top button