Няма такова шоу! Не е имало и не може и да има!

На 11 декември 2017 г. (понеделник) от 20.00 часа, в зала 1 на НДК гр.София, ще се представи най – новия спектакъл на Нешка Робева „Няма такова шоу“.

Най-новият спектакъл на Нешка Робева , с участието на „Нешанъл арт“ и Клуб по художествена гимнастика „Левски“, ще се представи на 11 декември 2017 г. (понеделник) от 20.00 часа, в зала 1 на НДК гр.София

 

За предпремиерата на НЯМА ТАКОВА ШОУ!, споделя легендата на художествената ни гимнастика Нешка Робева:

„В една от залите на „Герена“ – в Клуб по художествена гимнастика „Левски“, младите гимнастички провеждат своите балетни занимания. В един момент нахлуват група танцьори, след тях момичета с различни уреди, треньори, музиканти, певци…

Появяват се и гостите… Всички са учудени, какво става?

Променен е часът на генералната репетиция за Коледното празненство… И както винаги – всеки твърди, че е прав. Започва необичаен спор, в който участниците използват най-силното си оръжие. 

Докато едни размахват кърпички под звуците на народна музика, други започват да хвърлят бухалки и ленти, търкалят топки, хвърчат обръчи и въжета. Гостите, са меко казано, стреснати от темпераментната разправия… 

В артистичен безпорядък, достигащ често да абсурден комизъм, се редуват музика, песни, танци с уреди и без уреди…  Всички са въодушевени от мисълта, че ще покажат най-хубавото, което умеят, защото са обединени от една кауза – да помогнат на най-титулувания клуб по художествена гимнастика в света – „Левски“.

 

Този самотник – „Левски“, който години наред чрез красотата на своите момичета, просълзяваше българите и изправяше света на крака пред трибагреника. Гостите аплодират, включват се в програмата, заявявайки своето пристрастие към малцината донкихотовци, останали в България. Кои са те? 

 

Изненадата остава за  11.12 .2017

Няма такова шоу! – не е имало и не може и да има. Защото нито програмата, нито участниците могат да бъдат копирани!

НЧ  „Наука – 1870 г.” гр. Троян, със съдействието на транспортна фирма „ЕКОТРАНС” гр. Априлци, организира посещение на спектакъла, където ще участва и троянския талант Христо Младенов.

Цените на билетите са 50.00 и 68.00 лв. (с включен транспорт). Тръгване за град София от град Априлци в 16:00 ч., от паркинга на общината в Троян – в 16:30 ч.

Срок за записване: 30.11.2017 г. (четвъртък) в счетоводството на читалището.

За повече информация : 0670/ 62060 и 0888757460.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button