Учениците от НУ”Св.Св Кирил и Методий” Троян  споделиха Деня на християнското семейство с роднини и възрастни хора

  Децата от Подготвителната  група към НУ“Св.Св. Кирил Методий“ Троян  с учители  г-жа Бисерка Станчева и г-жа Елена Маринова поднесоха чудесен празничен поздрав – стихове и песни за семейството, за мама и тате, за малката сестричка, за баба и дядо.

 Родителите им пък не бяха само публика. Заедно със своите деца, те участваха в различни игри. Попълваха родословно дърво. След това, разделени в два отбора, се състезаваха в  съставяне на списък със супи. Много забавление и настроение създаде играта, в която всяка майка изработи от картон папионка за своето момченце, а татковците, с помощта на ластичета и фибички, направиха красиви прически на момиченцата си. Празникът, донесъл много усмивки и емоции, завърши с вкусна почерпка за малчуганите.  

         В истински празник се превърна  Деня на християнското семейство в Културен клуб на пенсионера в града. Гости на тържеството бяха танцьори „Пъстра китка“, която е сформирана по проект на МОН „Твоят час“  от у-ще „Св.Св.Кирил и Методий“с р-л Радиана Бояджиева. Третокласниците на Бояджиева също посетиха Дома за стари хора в с. Добродан и подариха усмивки с подготвения от тях празничен поздрав – стихотворения, драматизации, народни хора.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button