3-та – щастливо число за Максим Минков и съотборниците му от ФК“Чавдар“ Троян

Мрачното и дъждовно време не попречи  на феновете на футболен клуб Чавдар да изгледат на градския стадион  в Троян последните срещи на есенния полусезон  от регионалния шампионат. На  мокрия и  лош терен излязоха момчетата от набори 2007-8(7-ци) и 2006(9-ки)  срещу отборите на Левски(град Левски).

Играчите от Футбол 7 видяха доста зор  с мокрия терен  и с левскарите. Много динамика имаше. Нашите момчета  играха равностоен мач с противниците, които поведоха в резултата. Това амбицира  троянци и доведоха резултата до 2:3 за гостите. Голмайстор за мача стана №7 – Максим Минков(капитан на отбора), който вкара два много красиви гола, които изненадаха  добрия вратар на Левски

Момчетата от Футбол-9 бяха по-стабилни на терена. Те поведоха резултата с 3:0. Първия гол отбеляза №2  Богомил Костов, който след много добър пас на Габриел Янков(№14) вкара без проблем топката в противниковата врата.  За  осъществяването на 2-ят гол  се случи обратното –  Костов подаде на Янков(№14)  и резултатът бе увеличен.  Третото попадение за нашите бе дело на героя за деня (от  отбора на Футбол7)- 7-та Максим Минков.   Но явно  след това троянци се поумориха  и позволиха на  противниците им да вкарат 2 гола. С последния съдийски сигнал  троянци заслужено се поздравиха с победа.

Засега не се знае временното класиране с точност, защото ще се играят още срещи утре ,неделя.   Ние ще Ви уведомим  идващата седмица  футболистите ни на  кои места са.  Единствено  при мъжете е ясна класацията. Там Чавдар е на 4-то място.

След изиграните срещи днес   можем само да се гордеем с нашите футболисти и  техните треньори, които представят достойно Футблен клуб „Чавдар“  и града. Пожелаваме  им през пролетта да нямат загуба!


Related Articles

Back to top button