ВАЖНО! НАМАЛЕНИЕ НА БИЛЕТИТЕ ЗА ЕКСПРЕСИТЕ „ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ“

 УВАЖАЕМИ ПЪТНИЦИ,

 

От 10.12.17г. БВЗР / експресите „ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ“ /  София – Варна – София  ще се движат като бързи влакове с цената за бърз влак, но със задължително запазено място.Те няма да спират на всички гари, на които спират останалите БВ, а задължителното запазено място е на цена от  0.50 лв. за пътник.

От гара Троян можете да пътувате с БВ „Златни Пясъци“ към направлението Шумен – Варна с влака, заминаващ от Троян в 7.40 ч.

Очаквайте !!!!От 10.12.17г. ще бъде в сила ново разписание за движение на влаковете в България.Това е обичайното време за извършване на годишната смяна на разписанията в Европа.

Очакваме броя на влаковете от / за Троян да бъде запазен, но да има промени в часовете на заминаване. Предаването на този вид информация е с цел популяризиране на информацията, достъпност и полезност на гражданите и гостите на региона.
АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДЕЙСТВАЩОТО СЕГА И ЗА  БЪДЕЩОТО РАЗПИСАНИЕ КАКТО И ТЕЛЕФОНИ ЗА ИНФОРМАЦИЯ, МОЖЕ И ЩЕ БЪДЕ НАЛИЧНА В СПЕЦИАЛНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ НА САЙТА  И ВЪВ    ФЕЙСБУК СТРАНИЦАТА ЖП.ГАРА ТРОЯН 

Желаем, Ви само, хубави поводи за пътуване!!!

Related Articles

Back to top button