В село Рибарица бе открит нов технологичен Бизнес център – „Балкан“

Д-р Мадлена Бояджиева присъства на откриването на най-новия технологичен Бизнес център „Балкан“

На 09.12.2017год. в село Рибарица бе открит нов технологичен Бизнес център – „Балкан“. Уникален по рода си, проектиран и изграден специално за целогодишна дистанционна работа на екипи от компании, работещи в сферата на софтуерните, информационните технологии и не само. Подходящ е за провеждане на семинари, презентации, тийм билдинг и различни събития. Същият разполага с 85 комфортни, индивидуални работни места и е оборудван с професионално wireless покритие, модерна мултимедия и озвучителна система. Центърът разполага с пет работни зали, четири индивидуални офиса, две презентационни зали – едната с 20 места, а другата със 120 места.

Една от целите на Бизнес център – „Балкан“ е да бъде изградено ползотворно партньорство с туристическия бранш в района, което да подпомогне допълнителното привличането на все повече туристи и гости в курорта Рибарица – една от най-посещаваните дестинации на територията на Община Тетевен.

На събитието присъстваха кметът на Община Тетевен д-р Мадлена Бояджиева, зам.-кметът Борис Врабевски, кметът на Рибарица Пенка Ганева, партньори участвали в изграждането на комплекса и др.

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button