В ТЕТЕВЕН ОГРЯХА СВЕТЛИНИТЕ НА КОЛЕДНАТА ЕЛХА

На 1 декември в гр. Тетевен грейна Коледната елха, което символично постави началото на Коледните и Новогодишни празници в общината. Център на събитието бе пл. „Сава Младенов“, където въпреки дъждовното време се събраха голям брой присъстващи.

Преди да започне празничната програма, кметът на Община Тетевен д-р Мадлена Бояджиева се обърна към всички, поздравявайки ги с настъпващите светли празници. Тя пожела предимно здраве, изобилие от положителни емоции, късмет и множество мигове, изпълнени с щастие и любов.

Първо, малчуганите имаха възможността да се порадват на дядо Коледа, който им беше подготвил своите изненади. Той си направи снимки с тези, който желаеха да запазят хубавия спомен от днешното събитие, като всяко от децата получи подарък, специално подготвен от добрия старец.

Програмата продължи с музикални изпълнения от финалистката в популярния телевизионен формат „България търси талант“ – Александра Александрова, която се погрижи за доброто настроение на събралите се хора. Тя плени публиката със своя глас и тематично подбрани песни, след което дойде и най-очакваният момент от вечерта – запалването на светлините на Коледната елха. Това направиха кметът на Тетевен д-р Бояджиева и зам.-кметът Тони Стоев, които заедно с присъстващите отброиха секундите до запалването. Малко по-късно целият площад бе огрян от светлините на елхата и празничната заря.

На събитието присъстваха още: зам.-кметът Борис Врабевски, председателят на ОбС – Тетевен Мария Стойчева, общински съветници, жители от цялата община и др.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button