Информационен бюлетин ОД МВР-Ловеч16-18.12.2017

В РУ Луковит е образувано досъдебно производство след като на 16 декември е получен сигнал, че от частен дом в града е отнета камина на твърдо гориво. Работата по случая продължава.

          В РУ Ловеч се разследва кражба на около 160 метра съобщителен проводник, отнет в нощта на 15 срещу 16 декември от землището на с.Радювене.

                  

Полицаи от РУ Ловеч установиха извършителя на две домови кражби.

След проведени издирвателни мероприятия ловешките полицаи са установили 34-годишен мъж от с.Александрово, който е заподозрян, че на 15 декември е проникнал в две къщи в селото откъдето е отнел самоделна електрическа косачка, прави лопати, телевизор и 2 брадви. Отнетите вещи са открити и иззети по съответния ред. Работата по случаите продължава, образувани са две досъдебни производства.

 

В РУ Ловеч е образувано досъдебно производство и за срок от 24 часа е задържан 26-годишен мъж от гр.Ловеч, след като на 16 декември е установено, че в крачол на панталона си държи пластмасова кутия съдържаща 4 топчета зелена тревиста маса и 2 кубчета с неправилна форма в кафяв цвят, а в джобове на горните му дрехи  са открити още 4 топчета зелена тревиста маса и угарка от цигара с канабис.  Намерените наркотични вещества са с бруто тегло 5 грама. Работата по случая продължава.

Полицейски операции

Луковит – В периода от 11 до 18 декември на територията обслужвана от РУ Луковит е проведена полицейска операция в хода на която  са  проверени 104 лица и 76 МПС, съставени са 16 акта и 28 глоби с фиш, проверени са 2 пункта за изкупуване на черни и цветни метали, 3 обекта с частна охрана, образувани са 2 досъдебни производства и е задържано 1 лице.

Троян -За същия времеви интервал полицаи от РУ Троян са проверили 296 лица и 232 МПС, съставени са 70 акта и 75 глоби с фиш, посетени са 39 сигнали  и са образувани 4 досъдебни производства.                                             

Related Articles

Back to top button