НОВОГОДИШНО ПАРТИ НА ФУТБОЛИСТИТЕ ОТ ЧАВДАР ТРОЯН

Тази вечер (01.12.2017) в реномирания ресторант“България“ в Троян младите футболисти на Чавдар  заедно с треньорите си Боян(Боби)Иванов, Владислав Трифонов, Димитър Колев, Венцислав Кепов, родители и фенове  се веселиха. Поводът бе закриване на есенния полусезон   и наближаващата Нова година. С гордост можем да отбележим, че децата  от Чавдар са временни победители  в първенството  за Деца-Изток 2017-2018. Най-малките от Футбол7 заеха място в тройката. Пред тях са  доста силните отбори на ПФК“Литекс(2-ри) и ФК“Фортуна“Плевен(1-ви)..Класирането при Футбол 9 е същото както при 7-те.

Средствата за партито бяха подсигурени от благодетели и фенове на троянските футболисти.  Имаше и страхотна изненада и за треньорите. Красив ключодържател с екипа на Чавдар и изписано името на всеки наставник

снТроян 21

Боян Иванов сподели с възхищение,че Румен Джабарски от фирма“РД“  е дарил екипи, топки и всичко , което е необходимо за добрия тренировъчен процес и за футбола. А Димитър Колев добави,че това не е първото дарение от Джабарски. Той е един от благодателите на футболния клуб.

Цялото ръководство, футболистите  и  родителите  им искренно му благодарят и му желаят  Весели празници!

Купона на футболистите завърши с една прекрасна торта с емблемата на клуба. И за да не се забравя този мил празник  си направиха снимки за спомен. С пожелание за приятно изкарване на празниците и с за още по-големи успехи  завърши Новогодишното парти .

 

 

 

Related Articles

Back to top button