РАЗЛИЧНАТА 2017-та за Николай Тодоров-бивш председател на Общински съвет Троян

Николай Тодоров: Нека всеки и свои и чужд изживее своите 150 радости през новата 2018г.

Каква бе годината за бившият вече председател на ОБщински съвет на Троян Николай Тодоров. За информация  на читателите  на 21.12.2017 година бе гласуван ВОТ на недоверие  към него по предложение на групата общински съветници от ГЕРБ. Съветниците от БСП не участваха в  това гласуване. И с 15 гласа „ЗА“ и 4 „ПРОТИВ“ Тодоров бе свален от поста му на предедател. За Временно изпълняващ  дейноста председател бе избран Минко Акимов. 

Затова потърсих Николай Тодоров да ни разкаже за РАЗЛИЧНАТА 2017-ТА лично за него. Какво му донесе и с какво ще я запомни. Дали е доволен и какво още трябва да свърши за общинските дела. Ето какво ни каза той:

„Отминалата 2017г. искам да охарактеризирам като една успешна година в личен и професионален аспект. Считам че и троянци в общ смисъл също имат повод да са доволни. Смело мога да заявя, че с почти всички проекти, които се захванах или видяха зелена улица или се реализираха. Тези които останаха недовършени или не успях да стартирам се надявам, че в предстоящото време напред, отчитайки упоритостта и енергията с която разполагам, ще се случат. Не ще оставя помрачен, с оглед отминалите в близост събития в общинския съвет спомена от една добра година. Тези които стоят близо до мен знаят, че аз никога не се предавам и ще се боря до последен дъх за правдата и въжделенията си.

Накрая искам да пожелая на троянци новата 2018г. да им донесе здраве и благоденствие. На подлеците които сътвориха преди коледа този фарс им прощавам, защото те са немощни в подлостта си и защото ще ги съди накрая суверена, не аз!

Нека всеки и свои и чужд изживее своите 150 радости през новата 2018г.

Бъдете благословени Троян!“

Николай Тодоров

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button