Информационен бюлетин на ОД МВР-Ловеч

В РУ Луковит е започнало разследване на причините за пожар, който е възникнал на 10 януари около 17.00ч. в сеновал в с.Бежаново. Огънят е унищожил неустановен брой бали сено. Работата по случая продължава.

На 11 януари около 07.30 часа на ул. «Васил Левски» в гр.Троян при кръстовището с АИР, лек автомобил «Пежо 106» управляван от 28-годишен мъж от града  е блъснал 70-годишна жена, пресичаща на пешеходна пътека. В резултат на инцидента жената е настанена в болнично заведение , без опасност за живота. Пробата за алкохол на водачът е отрцателна, а по случая е образувано досъдебно производство.

В РУ-Ловеч е образувано досъдебно производство и за срок от 24 часа е задържан 38-годишен мъж от гр.Троян , който на 11 януари около 11.15ч. е установен да управлява л.а БМВ х5 по ул. «Д-р Съйко Съев» след употреба на амфетамин и метамфетамин.

          В РУ Ловеч за срок от 24 часа е задържан 24-годишен мъж от с.Катунец, който е установен да управлява лек автомобил в селото, с концентрация на алкохол в издишания въздух 1,88 промила.

По случая е образувано досъдебно производство.

 

На 11 януари около 18.20 часа в РУ Луковит за срок от 24 часа са задържани четирима мъже от с.Бежаново, които са установени като водачи на конски каруци натоварени с дърва.  Превозваната от тях дървесина е бил без редовно писмено позволително и с общ обем   2.2 м3.  По случая е образувано досъдебно производство.

 

В РУ Ябланица за срок от 24 часа е задържан 30-годишен жител на гр.Севлиево, който е установен да управлява лек автомобил след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 1,85 промила. По случая е образувано бързо производство.

ОД НА МВР ЛОВЕЧ

Related Articles

Back to top button