Община Тетевен посрещна 2018 година с кръшно хоро и празнична заря

 

В новогодишната нощ жители и гости на град Тетевен се събраха на пл. „Сава Младенов“, където всички заедно посрещнаха 2018 година. За присъстващите на празничната програма бяха осигурени местенца, където да се стоплят, както и по чаша червено вино. 

Доброто настроение на празнуващите бе подсилено от музикалните изпълнения на певицата Ст

анислава Димитрова – СЪНИ, а малко преди полунощ кметът на Община Тетевен д-р Мадлена Бояджиева отправи своето приветствие.

„Днес сме се събрали заедно, за да изпратим старата и да посрещнем Новата 2018 година. Събрали сме се, за да направим равносметка на изминалото и да си пожелаем здраве, късмет и щастие за предстоящото“, каза д-р Бояджиева. Тя допълни още, че неусетно е изминала още една трудна година, която неминуемо е оставила своя отпечатък.

„2017г. ще остане тежка и трудна за Община Тетевен. Поредна година, в която аз и моят екип полагаме неимоверни усилия, за да запазим нормалното функциониране на администрацията, като въпреки трудностите ние успяхме да пожънем и немалко успехи. 2017 ни показа, че няма невъзможни неща – стига да се работи упорито и с отдаденост, да не се предаваме пред трудностите и една от най-важните съставки да бъдем единни и да работим заедно за просперитета на нашия мил роден град Тетевен“, добави още кметът и завърши с думите: „Искам да благодаря на всички Вас, че сте тук и заедно ще посрещнем 2018 г. Пожелавам Ви да бъдете изпълнени с енергия и положителни емоции, да бъдете здрави и щастливи, да бъдете обичани и да обичате“.

След приветствието на градоначалника, в първите мигове на Новата година, площад „Сава Младенов“ бе озарен от тържествена заря, придружена от кръшни хора, много усмивки и настроение. В празничната вечер на пл. „Сава Младенов“ бяха още зам.-кметът Борис Врабевски, председателят на ОбС – Тетевен Мария Стойчева, общински съветници, общественици и др.

[ngg_images source=“galleries“ display_type=“photocrati-nextgen_basic_slideshow“ gallery_width=“600″ gallery_height=“400″ cycle_effect=“fade“ cycle_interval=“10″ show_thumbnail_link=“1″ thumbnail_link_text=“[Show thumbnails]“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″] [ngg_images source=“galleries“ display_type=“photocrati-nextgen_basic_slideshow“ gallery_width=“600″ gallery_height=“400″ cycle_effect=“fade“ cycle_interval=“10″ show_thumbnail_link=“1″ thumbnail_link_text=“[Show thumbnails]“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button