Светломир Станчев изработи безвъзмездно за Основната организация на троянските инвалиди сайт

Троянската организация на инвалидите вече си имат собствен сайт. Той е изготвен  и поддържан безвъзмездно и доброволно от Светломир Станчев.

https://disability-troyan.eu/?p=1002&sp=page&sw=1024&sh=738

Самият той е човек с увреждане и членува в организацията вече няколко години.  Светломир пусна и много интерсен сайт https://www.matrica.org,посветен на нов интересен метод за анализ на енергиите, които оказват влияние в живота на човека

При разговорът ми с него разбрах, че сайтовете са изработени  от А- Я  от  самия него. Не е използвал платформи или шаблони на Wordpress или Jomla и др. Точно това ги прави уникални. И затова е много горд.

В сайта може да намерите полезна и актуална информация, касаеща хората с увреждания от община Троян:

  • -актуални новини и предстоящи събития;
  • -За членството в организацията – кой може да членува; какви документи са необходими; какви предимства бихте имали с издадената от съюза членска карта.
  • -за това как можете да направите дарение;
  • -адрес и телефон за връзка.

Ръководството на Основната организация ни споделиха още, че от началото на новата година стартира и събирането на членския внос за 2018 г. Плащането се извършва в клуба на инвалида – блок Коман Троян ул. Христо Ботев №113. Желаещите да членуват в  организацията  също трябва да посетят клуба на инвалида, който се намира  в Троян, ул. “Христо Ботев” № 113 (блок Коман). За да станат членове е  необходимо е да носят копие на експертното решение на ТЕЛК (необходимо е да имате 50 % изгубена трудоспособност) и лична карта.

 

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button