Троянец отказа да е треньор в ФК „Литекс“Ловеч

В  четвъртък(11.01.2018) треньорът на мъжкия отбор по футбол на Чавдар Троян Боян Иванов(Боби) получи предложение от ръководството на ФК Литекс да тренира 15 годишните .

Боян Иванов-вторият отляво -надясно, с победителите"Куршумите" в турнира за мини футбол за Купата на кмета
Боян Иванов-вторият отляво -надясно, с победителите“Куршумите“ в турнира за мини футбол за Купата на кмета

Имаше време за размисъл до събота на обед.  Свързахме се с него  в неделя(днес)  и Боби отговори, че не може да напусне Троян и момчетата с които  е бил  заедно в хубави и лоши моменти. Има още какво да довършва тук, в родния си град. За него малкото магазинче  за цветя  и сувенири, намиращо се на „пъпа‘ на града  е част от неговия живот и на троянския бизнес.

Боян Иванов с отбора на мъжете по футбол на Чавдар Троян
Боян Иванов с отбора на мъжете по футбол на Чавдар Троян(по средата)

„Много хора идват при мен именно защото аз съм зад щанда, защото искат  аз да им направя букета. Да ги посъветвам.  Това за мен значи много. А що се отнася до отбора и спорта в Троян- не може да зарязваме ей така, заради N-пъти по високата заплата в друг отбор. С колегите треньори и момчетата трябва да пишем историята на троянския футбол. А това можем само заедно  и тук в Троян. Искам да благодаря на колегите от ПФК“Литекс“, че се сетиха за един троянец и ми предложиха.  Това за мен е голямо признание, което ме радва и разбирам, че мога още да давам от себе си“, сподели специално за електронния сайт‘“Троян експрес“ и вестник ‚Троянски глас“ Боян Иванов

Боян Иванов в магазина си цветя и сувенириБоян Иванов в магазина си цветя и сувенири
Боян Иванов в магазина си цветя и сувенири

А ние, живущите в балканския град може само да се гордеем с такива истински троянци и да му  пожелаем   да сбъдне всички свои мечти в Троян. 

Магазинът на Боби за цветя и сувенири
Магазин за цветя и сувенири
Магазинът за цветя и сувенири

Руслана Попсавова:

Репортер за в-к“Троянски глас“ и главен редактор на „Троян Експрес“

 

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button