ТРОЯНСКИ БАСКЕТБОЛИСТИ СА НОМИНИРАНИ ЗА ‘БАСКЕТБОЛИСТ 2017″!

Владимир Босев
Владимир Босев

АМАТЬОРИТЕ  НА ЧАВДАР ТРОЯН ЗАПОЧНАХА  С РАЗГРОМЯВАЩА ПОБЕДА

ВЛАДО БОСЕВ ПОЛУЧИ НАГРАДАТА ЗА НАЙ-ПОЛЕЗЕН ИГРАЧ

На 14-ти януари се изигра първата среща за  2018 -та между нашите баскетболисти аматьори и Локомотив Горна Оряховица. Тя завърши с разгромяване на съперника ни с 80-38. Най-добрите  стрелци бяха И.Павлов-19 т, Георги Ненов-18, Църов-16. Владо Босев успя да реализира 13 тoчки за отбора. Той получи наградата за Най-полезен играч в кръга изигран преди Нова година.  Чавдар Троян заема 6-то място  от 9 отбора

Статистика на мача

Георги Ненов
Георги Ненов

На 29 януари 2018  на официална церемония Българската федерация по баскетбол ще връчи  наградата за „Баскетболист на 2017“  на най-добрият след гласуване. В нея ще участват всички баскетболисти от професионалните  и амтьорските лиги.

 BGO Software Basketball League е лига на аматьорите-баскетболисти. в която игарят и троянци.  Отборите в лигата  са разделени на 5 райони – Изток,  Запад, Юг, Север и Център Чавдар Троян участва в район Център.  Ръководството на лигата  също са получили покана да участват  със състезател в номинациите.

Ръководството на аматьорската лига решиха чрез анкети по региони и дивизии, да определят топ играчите на 2017г. като се избират само състезателите печелили MVP статуетката!  Троянците Героги Ненов и Владимир Босев намериха място в анкентата, защото бяха най-полезни състезатели  на терена в два от кръговете. За троянският баскетбол това е  голям успех, защото от 9 отбора  са избрани 6 баскетболиста  от които двама  са наши.

За да подкрепим нашите баскетболисти е необхдимо да заявите  участие в групата: BGO Software Basketbol  Център и  след това  да  гласувате в  анкетата  за  Георги Ненов и Владо Босев.

Крайният срок е 20 януари 2018

Ще има много изненади от спонсорите ни! BGO SoftwareWilson Bulgaria и Revita.bg

 

Related Articles

Back to top button