Фотоконкурсът „Моята приказна Коледа“ вече има своите победители, а Елпром Троян увеличи наградата с 1000 лева!

Официалното награждаването на победителите от конкурса „Моята Приказна Коледа“ се състоя на 26 януари 2018 г. в сградата на „Елпром Троян.

Конкурсът „Моята приказна Коледа“ беше организиран от EЗ „Елпром Троян“ и предложи на жителите и гостите на Троян да изпратят най-красива и атрактивна снимка на коледната елха на предприятието. Надпреварата стартира на 08.12.2017 г. и продължи до 23:59 ч на 15.01.2018 г. Всеки можеше да се снима с коледната украса на „Елпром Троян“ и да качи своята снимка в приложение, специално създадено във Facebook страницата на Elprom Troyan.

Участваха 62 фотоса, а надпреварата беше много оспорвана – разликата в гласовете между победителя и неговия подгласник се оказа само с 19 гласа

Ръководството на Елпром Троян връчи наградата на спечелилите дами, повечето от които са майки и се бореха да спечелят с една благородна кауза – подкрепата на дете, което се нуждае от спешна операция на едното око.

Освен 1000-та лева за победителите във фотоконкурса, ръководният екип на ЕЗ „Елпром Троян“ дари още 1000 лв. за каузата на призьорките – така общата дарена сума стана 2000 лв.

Очакваме подробности кога седемте троянки ще предадат парите в медицинското заведение, където 6-годишната Йоанна Златанова ще бъде оперирана.

В Троян добротворчеството е навсякъде около нас.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button