Пътищата в община Троян са проходими при зимни условия

Актуална информация за пътната обстановка в община Троян, 26.02.2018 г.

 След продължаващия снеговалеж от последното денонощие, обстановката в община Троян е спокойна. Пътищата са проходими при зимни условия. Няма затруднения. Всички пътуващи ученици и работещи са стигнали безпроблемно до учебните заведения. Няма подадени сигнали за създали се проблеми.

Екипите на ОП „Комунални услуги“ почистват уличната мрежа на територията на Троян. Почистването започна в 2:00 ч. тази нощ, като машините насипват сол и калциев хлорид. С особено внимание се обработват ключови кръстовища, районите около училища, детски градини, болницата, улиците „Пряспа“, „Македония“, „Вежен“. В града работят 5 машини на ОП „Комунални услуги“. Тротоарите, мостове и автобусни спирки се ринат ръчно, като служителите ще продължат работата през целия ден.

Населените места на територията на община Троян се почистват от съответните фирми, с които са сключени договори след провеждане на обществени поръчки. Почистването по места се извърши след подадена информация от кметовете и кметските наместници по места.

Експерти от Общинска администрация периодично правят обход на пътната мрежа в общината и са в непрестанен контакт с фирмите-изпълнители, както и кметовете на населени места. При възникнали проблемни ситуации може да се обръщате към денонощната централа на Община Троян – 0670/68050.

Община Троян

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Проверете също
Close
Back to top button