ТРОЯНСКИТЕ ФУТБОЛИСТИ ЩЕ ПОДКРЕПЯТ КАНДИДАТУРАТА НА БОБИ МИХАЙЛОВ

Изборният конгрес на БФС ще бъде на 16-ти февруари 2018, съобщи Димитър Колев, председател на Управителния съвет на спортен футболен клуб Чавдар Троян.

Събитието ще се състои в хотел „Маринела София“ в зала“София“

Делегат от троянския клуб ще бъде самия  Колев.  От клуб, който е член на  футболния съюз, може да присъства само 1 делегат.

Очаква се досегашния председател на БФС Борислав Михайлов да се кандидатира за още един мандат, като продължава да е топфаворит за поста. Той е в изпълкома на УЕФА и е член на най-важната комисия на ФИФА за развитие на футбола.

Михайлов осигури и огромни пари, с които след дълги години бе направена база на националния отбор и нова сграда за футболния съюз до Националния исторически музей. Подобно съоръжение не е правено от години в българския футбол.

Така националите има къде да тренират, след като заради реституция бяха премахнати терените в Банкя, които ползваха в първите години на демокрацията.

 От троянския клуб заявиха че след заседание на управителния съвет се е взело решение да бъде подкрепена  кандидатурата на Боби Михайлов

 

Related Articles

Back to top button