GRAND PRIX ЗА АНИ НЕНОВА

От София долетя новина, че троянски славей е спечелил Grand Prix  в  пета група , вокал соло. Това е Ани Ненова от Вокална студия „Гласове“ при НЧ“Наука-1870″ Троян с педагог Мариета Жекова.

За поредна година се провежда този престижен конкурс за фолклорни танцови и вокални  ансамбли, за солови, камерни състави, инструменталисти, атракционно изкуство.

Този конкурс се провежда под патронажа на госпожа Янка Такева – Председател на Синдиката на българските учители; Със съдействието на Министерството на образованието и науката, Регионален инспекторат по образованието – гр.София, Дом на културата «Средец» София; Директор на конкурса: г-жа Снежана Полихронова – Кърнолска. Бяха раздадени мого награди

За Ани това не е първата награда. Тя е печелила и в други престижни конкурси сама и в дует с Радко Петков, който стана Гласът на България 2017. Взима участие във всички културни изяви на  Троян

Ето какво сподели Ани в страницата си в социална мрежа

Много обичам тези състезания, тези сцени, тази незаменима тръпка, особено когато всичко свърши с такъв успех! Успех за мен, успех за Студия „Гласове“, успех за нашия вокален педагог Мариета Жекова, успех и за нашия прекрасен град Троян. Отново искам да изкажа огромната си благодарност към Marieta Zhekova за труда и времето, което е отделила за мен, за това че не спира да вярва в мен и ме мотивира да продължавам да пея и да постигам нови и по-големи успехи. Искам да благодаря на Snezhana Polihronova-Karnolsky IIDimitar Jr. Karnolsky , многоуважаемото жури Николай Текелиев, Нели Маринкова и Теодор Койчинов, за това че ме оцениха толкова високо. Не на последно място благодарност към всички приятели от Студия „Гласове“ за подкрепата. За мен беше огромна чест и удоволствие да бъда част от този прекрасен конкурс „Път към славата“!

От Студията участваха и други майстори на поп музиката като Весела Диманова и др.Очакваме подробности и от тях

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Проверете също
Close
Back to top button