НЕКА РАДКО И „ЯБЪЛКАТА НА РАЗДОРА“ ДА ПОБЕДЯТ

Точно в 17 ч. на 3 март, навръх 17-тия рожден ден на БГ Радио стартира  първият етап от гласуването за най-дългоочакваното събитие на родната музикална сцена – церемонията по връчването на Годишните Музикални Награди на БГ Радио, която тази година ще се проведе за 16-ти път.

Това е етапът, в който слушателите избират по пет любимци, които според тях трябва да получат номинации в следните девет категории: БГ Дебют, БГ Песен, БГ Текст, БГ Изпълнител, БГ Изпълнителка, БГ Група, БГ Дует/Трио, БГ Албум и БГ Видеоклип за изминалата 2017-та година.

В специалната секция на БГ Радио имате възможността да гласуват за всичките девет категории и да изберат по общо пет фаворита от всяка една. За поредна година тежката задача е изцяло в ръцете на публиката, чиито гласове ще определят кои изпълнители ще бъдат номинирани и ще се състезават в тазгодишната церемония.
За първи път  участва и  и миналогодишният победител в „Гласът на България“Радко Петков с „Ябълката на раздора“

 

Гласувайте за Годишните Музикални Награди на БГ Радио, защото победителите избирате вие!

И така..отваря се списък с песни .Има празни квадратчета пред всяка песен. Също и да я чуете. Песните са подредени по азбучен ред-на латиница и кирилица

Нека да РАДКО И „ЯБЪЛКАТА НА РАЗДОРА“ ДА ПОБЕДЯТ

ГЛАСУВАЙТЕ ОТ ТУК

 
 
 
 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Проверете също
Close
Back to top button