ПЛАКЕТ ЗА ТРОЯНСКИ УЧЕНИЦИ В БЕРКОВИЦА

Ученици от СУ „Васил Левски“, гр. Троян участваха през месец февруари конкурс за „Най-розов клас“, който обхваща учебните заведения на територията на Община Берковица  Общо 149 деца от 7 паралелки от занаятчийското градче изпратиха снимки до Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните обяви как изразяват своето „Не на тормоза“. Инициативата за участие в този конкурс е на Таня Василкова, която със съгласието на децата  от целия 1-4 клас  правят  снимки от деня на Розовата фланелка.

Неочакваната кандидатура на троянските деца  развълнува и впечатли нашата Комисия. При определяне на класирането бе взето решение да бъдат наградени с почетна грамота и плакет за участие И така  в изпълнение на това решение наградата отпътува за СУ „Васил Левски“, гр. Троян.

Участието на учебни заведения извън територията на общината и обхвата на конкурсите е поредното доказателство, че положените усилия за превантивна и широкообхватна работа с децата са в правилната посока.

Вярваме, че в рамките на подобни инициативи и нестандартна комуникация с децата се ражда успехът – „Доброто започва от тях“, съобщават от  ОБЩИНА БЕРКОВИЦА

Свързани статии

Back to top button