ПРОВЕДЕ СЕ ВТОРАТА КОНТРОЛНА СРЕЩА НА ФК „ЧАВДАР“ ТРОЯН- галерия

Отборът на „Планинец“  Априлци

Срещата се игра на стадион“ Чавдар“ срещу отбора на „Планинец“Априлци от съседската ни община. Мачът  завърши наравно 3:.3 в редовното време . След изпълнението на дузпи, което бе и малко шоу за зрителите дошли да подкрепят троянци, гостите бяха по-точни. Те  излъгаха нашият вратар 6 пъти, а троянци  вкараха 5 гола.

Мачът бе доста оспорван и динамичен. Възпитаниците на Боян Иванов(Боби) показаха доста нови умения с топката и в комбинативната игра. Много силно първо полувреме за Чавдар и много красиви голове в противниковата врата.  Априлчани се активираха през вторият период и успяха да изравнят в последните минути на мача след грешка в защитата на троянци, които на 2 пъти оставиха непокрит нашия вратар и с далечни изстрели противниците   вкараха топката в мрежата .

Головете за нашият отбор отбелязаха  Данаил Данов, Минко Донковски , Ивайло Камарашки по 1 гол. За „Априлци“ -Маликатов-3

Първата контрола на троянци  бе на 10 март с ловчалии, тя завърши 2:0 за домакините.  Първият  мач от пролетния полусезон  от Регионалното футболно  първенството е на Благовещение(25 март  2018) в Троян от 14 .00 часа.

Малките футболисти -деца- започват срещите си на 31.03,2018, Футбол 9-на 26.03.2018, а 7-те  ще играят  на 26 април. Срещите ще се проведат на троянския стадион

Публикувахте от ТроянЪт – Всичко за Балкана в Събота, 17 март 2018 г.

Христо Величков
Христо Величков

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button