ТРИМА ДУШИ СА ЗАПОДОЗРЕНИ В КРАЖБА В СЕЛО ГОРАН И В СЕЛО БРЕСТНИЦА

В РУ Ябланица е образувано досъдебно производство след получен сигнал, че в периода от 15 до 25 март от къща в с.Брестница е извършена кражба на метални заготовки за струговане. В хода на  полицейското разследване отнетите заготовки са открити в пункт за изкупуване на черни и цветни метали в с.Торос, а в резултат на незабаните издирвателни мероприятия са установени и извършителите на кражбата.  Това са двама жители на с.Брестница, на възраст 28 и 29 години. Работата по случая продължава.

Служители на РУ Ловеч са установили жена на 64-години и 16-годишен младеж и двамата от с.Горан, които в съучастие с 27-годишна жителка на гр.Ловеч са заподозрени в кражба на различни по вид и предназначение метални предмети от частен дом в с.Горан. Кражбата е извършена в нощта на 27 срещу 28 март, а групата  се е придвижвала с конска каруца към пункт за изкупуване на вторични суровини когато е спряна от полицейските служители.

Превозваните метални вещи са предадени с протокол за доброволно предаване,а в последствие са разпознати като идентични с липсващите вещи от имота в с.Горан. Работата по случая продължава, образувано е досъдебно производство.

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button