БЛАГА ВЕСТ! ЕЛПРОМ ТРОЯН ОТНОВО С НАГРАДА

В момента се провежда връчването на годишните награди за КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА. Той е под патронажа на зам.министър-председателят Валери Симеонов. Росица Петкова-  мениджър съобщи благата вест, че Елпром Троян е награден с наградата „Компания  на 2017“.Причината е,че троянския завод през изминалата година доказа,че се развива правилно, конкуретно способен  е на пазара. Новаторството и иновациите също определиха Елпром като №1 в категория Индустрия.

Нека припомним за създаването на умния мотор през 2017.  Наследниците на Марин Стаевски крачка по крачка възстановяват името на 70-годишното предприятие. И отново започна да се говори на висок глас за  елпромци.

Припомняме, че авангардната технология Smart Digital Monitoring (SDM 30) е авторска разработка на “Елпром Троян”, с която параметрите на всеки електромотор могат да бъдат следени в реално време и представлява истинска революция в тази област. От дружеството споделят, че през 2018 г. предстои нов технологичен пробив, основан на нано-технологиите, който ще позволи почти пълна симбиоза между човека и машината, което ще утвърди водещата роля на „Елпром Троян“ в производството на електромотори, не само в България, а и на международния пазар.

ЧЕСТИТО И ОЩЕ УСПЕХИ!

Снимките ни предоставиха от Елпром Троян

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button