ДО НОВИ СРЕЩИ С ЙОАНА И ВИКТОРИЯ

На 18.04.2018 г. в актовата зала  се проведе традиционният за СУ ,,Св.Климент Охридски“ концерт “ Да се забавляваме заедно“, с порасналите вече деца. Тази вечер ще остане   спомен за изминалите години и миговете на училищна сцена за Виктория Колева и Йоана Михайлова.

  Имаше песни, танци  и видеоспомени. Всички участници в концерта  развълнуваха публиката. Пяха и танцуваха ученици от всички училища в Троян заедно с Вики(участвала в ВС“Усмивка“ и Йоана(израснала в първото и единствено танцово студио в Троян,“Бордо“). Трогателни бяха и емоционалните слова, произнесени от Светла Червенкова(преподавател в училището) и Станислав Анастасов- ръководител на Танцовото студио  на раздяла с любимите си възпитанички, които скоро ще отлетят. Имаше сълзи на радост и тъга в очите на бъдещите абитуриентки. Но важното е, че те са си избрали вече пътя на изкуството.Вики ще продължи да учи пеене, а Йоана ще  доусъвършенства уменията си в танца

Много цветя и поздрави получиха момичетата от гостите. Пенка Райковска от отдел  Култура в Община Троян и екипа на читалище „Наука-1870″  Троян поднесоха своите поздравления. А за финал Иванка Цекова-директор на СУ“Св.Климент Охридски“ пожела на завършващите след месец попътен вятър в живота.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Проверете също
Close
Back to top button