ЛОВЕШКИ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК ПОДАДЕ ОСТАВКА

Вчера уважаваният общински съветник Виктор Стойчев е подал своята оставка като съветник. Това потвърди за „Ловеч днес“ самия той.

След като в последните месеци той и семейството му бяха подложени на арогантен, циничен и безпрецедентен натиск от управляваща върхушка в Ловеч, заради свободно изразяваното от него мнение по въпроси свързани с днешното управление на Ловеч, решението на г-н Стойчев е разбираемо.

Влязъл от гражданската квота с листата на ПП ГЕРБ, като част от така дългоочаквата промяна и свалянето на десетилетното разрушително управление на БСП, Виктор Стойчев беше избран за председател на бюджетната комисия на Общински съвет Ловеч.

Човек чист, експерт в областта на финансите, незамесен по никакъв начин в нищо, дори мъничко съмнително, въпреки важността на работата си като Шеф на НАП Ловеч, името му умишлено беше отъркаляно от управляващите на днешен Ловеч. Връх на цинизма беше подписания от зам. кмета по образованието Венцислав Христов сигнал до РИО и Социалните служби, че детето му е в риск (виж публикациите по темата).

Тези от вас, които се интересуват какво се случва в Ловеч, знаят и няма нужда да бъде разказвано отново всичко случило се през последите месеци.

Жалко, че умен и честен човек, заради разбиранията си и свободното си мнение, заради които достатъчно беше мачкан, вече няма да бъде част от Общински съвет Ловеч!

Но, може би Ловеч това си заслужава. В Общински съвет да останат безмълвните, интересчиите и „играчите“ и те да „бранят“ интересите на обществото.

А между другото, на официалната страница на Общински съвет Ловеч, в духа на пълна НЕпрозрачност, характерна за управляващата върхушка, няма съобщение за този важен акт.

Павлин Иванов

https://lovechtoday.eu

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button