ПРЕЗ ПОЧИВНИТЕ ДНИ В ТРОЯНСКА ОБЩИНА БЕ СПОКОЙНО

За пръв път в  информационен бюлетин ОД МВР-Ловеч не се споменава за случило се ПТП, кражба или нещо притеснително в Троян и общината. Останалите новини са от областта.

В  РУ Ловеч е образувано досъдебно производство след получен сигнал, че в нощта на 07 срещу 08 април от търговски обект в с.Владиня са отнети неустановено количество хранителни и нехранителни продукти, монети и 10 лева.  Работата по случая продължава.

 

В РУ Луковит се разследва кражбата на две акумулаторни батерии, извършена в нощта на 06 срещу 07 април от товарен автомобил «Камаз», паркиран в двора на база «Пътен кантон» в с.Дерманци.

          

Полицията в гр.Угърчин разследва кражбата на 18 агнета, извършена в нощта на 06 срещу 07 април от стопанска постройка в с.Лесидрен. Работата по случая продължава.

В РУ Луковит е образувано досъдебно производство и се разследват причините за пожар възникнал на 08 април около 04.05часа, при който напълно е изгорял лек автомобил «Шевролет Матиз». Превозното средство е собственост на 39-годишен мъж и е било паркирано на ул. «Йордан Йовков» в гр.Луковит. Работата продължава.

 

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button