ЮНОШИТЕ НА ЧАВДАР ПРОДЪЛЖАВАТ ПОБЕДНИЯ СИ ХОД

Днес в спортната зала на Троян юношите до 19 години от  школите на Троян, Габрово и Плевен  изнесоха баскетболен спектакъл.  Момчета играха с много хъс. Много динамика имаше в мачовете, много красиво изработени атаки с точка за противника. Далечните удари също не бяха малко. Но все пак това е игра и винаги има победени и победители.

Троянските баскетболисти играха с Технически университет Габрово(84:41) и Спартак Плевен(74:57). Те надиграха своите съперници с голяма разлика в точките.  От началото до края на мача нашите юноши държаха под напрежение плевенчани и габровци. Доминираха и в атаките, в защитата. Грешки имаше. По време на играта нашите отпускаха за малко, тогава и противниците вкараха най-много кошове. Но в крайна сметка  резултатите показват най-красноречиво.

След изиграната среща между гостите от Плевен и Габрово, завършила 48:31 водачи в  крайното класиране  останаха отборът на Чавдар..Това им дава прави да продължат  на по висок етап от първенството. А с кого ще играят другата седмица ще се разбере след почивните дни, сподели Лъчезар Диков.

Да пожелаем успех на  Васил Найденов, Димитър Павлов, Цветомир Яков, Румен Илиев, Мирослав Славков, Радослав Иванов, Цветомир Моновски, Марин Шкодров, Николай Маринов, Леонид Бажанов и Габриел Йонков  и треньорите им  в  следващите мачове.

 

Свързани статии

Back to top button