560 лева за Бордо

На, 18.04.2017, в Информационно-културен център, Троян се състоя благотворителен коктейл по случай 10 години танцово студио „Бордо“ – гр. Троян. Бяха поканени видни троянски общественици и представители на бизнеса в града. Гости на събитието бяха  Донка Михайлова – кмет на Община Троян, инж. Петко Пенков – председател на Общински съвет – Троян, Иванка Джабраилова – началник на отдел Култура в Община Троян, Дилян Енкин, д-р Виолета Койновска – председател на Народно читалище „Наука – 1870 г.“ – гр. Троян и родители на децата от студиото.

В своята реч по време на събитието, Станислав Анастасов – основател и хореограф-режисьор на ТС „Бордо“ – гр. Троян сподели кратка история на студиото, както и някои от многобройните успехи на танцьорите в национални танцови конкурси. Представени бяха и най-новите танци на всяка от четирите възрастови групи по съвременни танцови техники (модерен балет).

Донка Михайлова поздрави танцово студио „Бордо“ за празника и подари красив букет, като пожела още много творчески успехи на Станислав Анастасов и на танцьорите. Пожелания за рожденния ден на студиото бяха поднесени също от Народно читалище „Наука – 1870 г.“ и  Иванка Джабраилова-началник отдел ОКСМД към Общината.

Спонсори на събитието бяха СУ“Св.св.Климент Охридски“ Троян

Сумата, събрана от даренията по време на коктейла, е 560 лева, като парите ще бъдат вложени в модернизиране и обновяване на студиото, както и за предстоящия на 26.04.2018 год. грандиозен концерт в Читалище „Знание – 1906г.“ в село Черни Осъм.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Проверете също
Close
Back to top button