ЗАДЪРЖАХА ВОДАЧИ НА МПС СЛЕД УПОТРЕБА НА АЛКОХОЛ И НАРКОТИЧНИ СРЕДСТВА

42-годишен мъж от Луковит е задържан за срок от 24-часа в местното полицейско управление след като на 04 май около 16.00ч. е установен да управлява лек автомобил с 2,76 промила алкохол в издишания въздух.

          67-годишен мъж от с.Лесидрен е задържан за шофиране след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 2,2 промила. По случая е образувано бързо производство.

В РУ Ябланица е образувано досъдебно производство и за срок от 24 часа е задържан 21-годишен мъж от гр.Луковит, който 06 май е установен да управлява лек автомобил след употреба на наркотични вещества, а в автомобила е открита и суха зелена тревиста маса, която при полеви тест е  реагирала на канабис, с тегло 3.5 грама.

В РУ Ловеч за срок от 24 часа е задържан  20-годишен мъж от града след като на 08 май около 00.20 часа в кв. «Продимчец» при управление на лек автомобил е спрян за полицейска проверка, в хода на която в превозното средство е открито наркотично вещество – канабис, с бруто тегло 7.25 грама. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button