МЪЖКИ МАЧ ЗА ТРЕТОТО МЯСТО

Футболистите от Ф9 на Чавдар Троян също отбелязаха Деня на българския спорт. Днес те изиграха отложения мач с Гигант Белене. Мачът бе тежък, съперниците – силни. Борбата бе за третото място  в групата. Макар, че днес четвъртокласниците имаха изпити троянските футболисти показаха сила и воля. С много добрите завършени атаки, контраатаки, непрекъснатите удари отдалеч и силна защита те победиха с 2:0 своите съперници. Момчетата от Белене имаха много добри положения към нашата врата и може би  късмета им избяга. Особено добре игра  момичето от Гигант, което не се даваше на силния пол.

Голмайсторите за троянци бяха  Богомил Костов и Антон Цочев, който вкара  много красив гол с глава след наказателен удар.

При разговорът ни с треньорите  при завършване на мача стана ясно,че  с тази победа и ако няма изненади  оставащите 2 кръга момчетата от футбол9 ще се окичат с бронзовите медали на регионалното първенство. Преди тях са Фортуна Плевен и Литекс Ловеч

Председателят на клуба Димитър Колев благодари от името на ръководстовото на клуба и поздравява децата за мъжката игра. Винаги така да се единни, смели и  силни.

А ние им пожелаваме догодина да бъдат първи!

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button