ОТКРИХА ОТКРАДНАТ АВТОМОБИЛ, ГАСИХА ПОЖАР В ЛОВЕЧ

На 16.05.2018г. около 13.45ч. на ПП I-4 до разклона за с.Голец за полицейска проверка е спрян «Ситроен Берлинго», управляван от 49-годишен мъж от София. Установено е, че автомобилът е обявен за общодържавно издирване на 20 април 2018 год. от ОД МВР-Пловдив. Превозното средство е предадено доброволно от ползвателят и  работата по случая продължава.

          

В РУ Луковит е образувано бързо производство след като при полицейска проверка в с.Ъглен е спрян лек автомобил «Опел» и е установено, че 49-годишния водач от с.Торос управлява превозното средство без да притежава СУМПС и в едногодишен срок от наказването му по административен ред за същото нарушение.

 

В РУ Тетевен за срок от 24 часа е задържан 18-годишен младеж от с.Български извор след като в хода на полицейска проверка и последвал личен обиск от обувката на момчето е иззето пакетче с 0,14 грама кафяво прахообразно вещество. При полеви тест веществото е реагирало на «хероин». По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

На 17.05.2018г. около 18.10ч. на път 401, на разклона за гр. Угърчин, полицейски екип на местното полицейско управление е спрял за проверка лек автомобил «Ауди А6»,  управляван от 21-годишен неправоспособен жител на с.Кирчево. При тестване на водачът с полеви тест drugcheck 3000, пробата е отчела наличие на амфетамин и метаамфетамин.

Младежът е задържан за срок от 24 часа и по случая е образувано досъдебно производство.

Огнеборци от РС ПБЗН-Ловеч са гасили пожар в апартамент на ул. «Цачо Шишков»13. Сигнал за инцидента е получен на 17 май около 23.52 ч. на тел.112. При пожара е пострадал 62-годишен мъж, собственик на имота, който е вдишал от дима. Пострадалият е откаран за преглед в ЦСМП, след което е освободен. Огънят е унищожил кухненско обзавеждане и битова техника, като най-вероятна причина  за възникването му е късо съединение. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button