ОТНОВО ФУТБОЛНИ ПОБЕДИ НА ТРОЯНЦИ

Вчера се проведе предпоследния кръг от регионалното футболно първенство. Играха се срещите между отборите на Футбол седмица и девятка с  едноименния  отбор от град Левски. 

При по-малките футболисти срещата завърши със загуба за нас с 3:0. Момчетата играха много добре, но падналия първи гол явно ги смути и не успяваха да довършват атаките, бяха неточни в стрелбата. Според Димитър Колев-треньор  троянчетата са се борили мъжки . Трифонов и той са доволни от играта ми въпреки загубата.

За футболистите  от набор 2008-9  срещата завърши с категорична победа за нас – 6:0. Вече бронзовите медалисти в групата играха със голямо самочувствие, опит, обиграност и много точност в пасовете, както и  в завършващата фаза на атаката. Богомил Костов, Пламен Димитров и адаша му Пламен Димитров  разочароваха вратаря на Левски по два пъти

Децата на Футболен клуб Чавдар миналата седмица загубиха с внушителната разлика от 5 гола-6:1 от наборите им на Обнова Тази седмица не играха поради обективни причини и спечелиха мача с Тръстеник(Долна Митрополия)служебно с 3:0. Поради бурята в Плевенския край миналата седмица останаха без превоз и не успяха да пристигнат в Троян.

В понеделник , 21.май 2018, девятките и седмиците ще изиграят отложените мачове с доста силните отбори на Спартак Плевен като гости. Това ще са за тях  последните мачове от тазгодишното първенство. Тези срещи са решаващи дали троянци ще бъдат на третото място в групите си. Според анализа на треньорите  задължително седмиците трябва да победят, но каквото стане, каза Колев

Мъжете след загубата у дома пред многобройната публика миналата седмица от отбора на Планинец (Априлци), вчера се реваншираха пред феновете си. Спечелиха ценни 3 точки в Тетевен като гости с 3:2.  Първият гол падна  още в петата минута в нашата врата, разказва Боян. Играта бе доста енергична. Борбата бе гол за гол, топка за топка. Данаил Данов с много красив гол с глава вкара втория гол в мрежата на тетевенци и така поведохме, но те успяха с една мощна контратака да изравнят. Станислав Маринов стана героя на мача, като вкара третия победен гол за нас, споделя треньора. Още ни каза,че са разочаровани от слабото съдийство и непревомерното толериране на противника ни. Аз съм доволен от момчетата в тази среща. Изпълниха стратегическия план, който бяхме набелязали. Тази седмица почиват, но до края на първенството(9 юни) има още мачове и ще гледаме да побеждаваме за да сме на по-предна позиция, съобщи ветерана Иванов.

Пожелаваме успех на троянските футболисти в последните кръгове!

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button