ПГМЕТ ТРОЯН С НОВО РЪКОВОДСТВО!

Със строгостта на взискателни и отговорни директор, заместник директори  и учители, ученици от Професионалната гимназия по механо и електротехника в Троян  замениха училищното ръководство.

По време на проверките

Влязоха в роля и на учители. В Деня на ученическото самоуправление децата влязоха в ролята на педагози и доказаха, че оценяват високо тази професия. „Целта на този традиционен ден, когато ръководство, учители и ученици сменят местата си, е да накараме нашите възпитаници от друг ъгъл да погледнат на живота в училище, да почувстват колко важно и отговорно е всяко излизане пред дъската за преподаване на уроците”, подчерта зам.-директорката по учебната част Милена Иванова и припомни, че преди разпределението всеки от учениците е показал какво може  за участие в Деня на самоуправлението.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Директорката Радка Бончевска посрещна с усмивка в своя кабинет Цветомир Петров от 9а, за да му отстъпи директорския стол.

Йордан Ментов 9а- Зам. директор УПД
Белослава Петкова 8б – Зам. директор УД

Също така тя поздрави“новите“ си заместници осмокласничката Белослава Петкова-по учебната дейност и Йордан Ментов 9а – учебно-производствената. 

Завеждащите административна служба
Христо Петков 9а – Връзки с обществеността

Те бяха достойни заместници на Милена Иванова и инж. Милен Радков и направиха проверки  по учебните кабинети със необходимата строгост.  Бяха придружавани от PR на училището  деветокласника Христо Петков,  който пък бе едно към едно със заемащата тази длъжност Теодора Дудева. Всички документации, писма бяха приемани от заместничката  на Завеждащ административна служба Станка Субашка -Колева – ученичката от 8б Даниела Кънчевска

Смяна на местата между възрастни и деца имаше и в часовете. Всеки учител си имаше заместник за отделния урок.

В края на деня учениците споделиха, че са научили някои от тайните на професията „учител” и гледат с други очи вече на ръководството в гимназията. На  някои  им допадна , на други- не. Важното е,че те поне за един ден минаха от другия бряг и видяха как се виждат нещата  от тези позиции.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button