ПЪТ Е-79 КРАЙ РЕБЪРКОВО Е ЗАТВОРЕН ЗАРАДИ КАТАСТРОФА

Тежка катастрофа блокира преди минути движението по главен път Е-79 край село Ребърково, съобщава репортер на агенция BulNews.bg.
Врачански ТИР пътувал към София, когато на острия завой, известен като Турския, в него се ударила идващата насреща лека кола „Ситроен“ на фирма за дограма „CYETI COMMERCE”.
Шофьорът на камиона видял приближаващата кола, опитал се да избегне удара като кривнал вдясно, но не успял да предотврати ПТП-то. От сблъсъка е смазана лявата част на служебната кола. Ранен е шофьорът на „Ситроен“-а, който е и собственик на фирмата за дограма. Младият мъж е от село Гложене, но живее във Враца.
Той е откаран с линейка в спешния център във Враца и по първоначална информация е със счупена лява ръка и множество други наранявания от счупените стъкла.
В момента пътят е затворен и движението се отбива през село Ребърково. Очаква се до половин час да разрешат на ТИР-а да продължи по маршрута си, а скоро се очаква пътна помощ, която да премести колата и да пуснат трафика по натовареното трасе.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button