СТРАХОТЕН МАЧ! МАЧЪТ НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ!

СТРАХОТЕН МАЧ! Аматьорите на Чавдар Троян изиграха(може би)най-добрия си мач. Мачът на победителите.Вчера,(12 май 2018) в зала Чавдар се изигра решаващият мач в полуфиналната битка между баскетболистите ветерани  и отбора на Перестройка Велико Търново. Първият мач между двата отбора завърши с победа за Великотърновци с 87:74. Но балканджии им върнаха в Плевен и ги победиха с 76:68. И така срещата в Троян бе решаваща кой ще играе с Башмечките, които си бяха осигурили мястото за финала след двете категоричните победи над софийския Дрезден ЗУУ.

И дойде денят на развръзката.  Нашите баскетболисти заиграха с цел победа и  наистина  триумфираха. Но супер динамичният мач свърши в редовното си време с равен резултат 71;71.  Борбата се водеше точка за точка, топка. Бързи атаки и контаатаки, много добри пасове и реализирани кошове от далеч.

И дойде време за Петата част , която завърши 88:76 за Чавдар. Баскетболистите на Перестройка се бяха предали, а пък нашите играха като шампиони. И след последният съдийския сигнал  публиката стана на крака и аплодираше  героите на деня

Сега очакваме големия финал между Чавдар и Баш мечките.И пожелаваме успех на целия отбор !

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button