ЕДИН КВАЛИФИЦИРАН ЧОВЕК Е НЕЗАВИСИМ

“ЧР Рефлекс” ЕООД е компания, основана през 2016 година в град Троян от професионалисти в сферата на обучението на персонал и функционалния одит на процесите в компании на френския пазар.Компанията е лицензиран център за професионално обучение и квалификация (лицензия но. 2017121360) към Националната агенция за професионално образование и обучение. Освен обучение с цел придобиване на квалификация за работа по 15 специалности, компанията предлага чуждоезиково обучение по английски, немски и италиански, компютърна грамотност, както и специализирани курсове по изграждане на уебсайтове, интернет и печатна реклама.

Компанията разполага с квалифицирани преподаватели, които да гарантират оптимална теоретична и практическа подготовка, както и с учебна зала за провеждане на теоретичното обучение. Практическата подготовка се извършва в частни и държавни учреждения, с които ЧР Рефлекс има сключени партньорски договори. Както обучителите, така и местата за практическа подготовка са избрани така, че да се доближават максимално до съвременните, реални условия за работа по дадената специалност.

Обучения по различни специалности, езикови курсове за начинаещи и напреднали, Системи ХАСЕП за безопасност на храните, Намиране и подбор на персонал за бизнеси/фирми

Контакти:

тел: 0889 115 157

имейл: contact@hr-reflex.com

УЕБ САЙТ-https://hr-reflex.com/

адрес: улица „Захари Стоянов“ 7, ет. 1-ви; 5600, Троян(АПК)

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button