КРАЖБА НА ТОК В ТЕТЕВЕНСКО, НЕЛЕГАЛЕН ТЮТЮН В ТРОЯН

В РУ Тетевен е образувано досъдебно производство след като на 07 юни е получен сигнал от служител на ЧЕЗ АД за установено нарушение на ел. захранването на два частни имота в село Рибарица, което е неправомерно присъединено към електроразпределителната мрежа. Работата по случая продължава.

 

Полицейски опрерации на 07 юни

РУ Тетевен  – проверени са  51 автомобили и 62 лица, като са констатирани общо 13 нарушения, за които са съставени 10 глоби с фиш и 3 акта.       

РУ Ловеч – проверени 52 МПС и 54 лица, като са установени общо 28 нарушения, за които са съставени 26 глоба с фиш и 2 акта.

РУ Троян – на територията на Троян и Априлци са проверени 25 МПС и 30 лица, като са съставени 33 глоби с фиш и 4 акта.

 

В РУ Угърчин за срок от 24 часа е задържан 18-годишен младеж от с.Кирчево, който на 07 юни е установен да управлява мотопед «Ямаха» в селото  след употреба на наркотични вещества.

По случая е уведомена Районна прокуратура-Ловеч.       

 

В РУ Троян за срок от 24 часа е задържан 28-годишен жител на с.Буковлък след като при проверка на багажното отделение на управлявания от него лек автомобил са открити два полиетиленови плика с общо 19,350кг насипен тютюн без поставен български акцизен бандерол. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button