ПГМЕТ ТРОЯН ИЗПРАТИ СВОЯ 53-ТИ ВИПУСК – галерия

Петър Комитов получава наградата от Община Троян

Тази вечер в зала“Форум“  в читалище“Наука-1870″ в Троян 53-ят випуск на Професионалната гимназия по механо и електротехника в града си се сбогуваха със своите класни ръководители и ръководството на училището.

Десислава Иванова с плакета

На тържествения акт бяха връчени на 55 дипломи за завършено средно образование, 48 свидетелства за придобита трета квалификационна степен по професия, 33 удостоверения за професионално обучение за професията „Оператор на компютър“, специалност „Текстообработване“ и 13 свидетелства за правоспособност за работа с електрокари и мотокари в предприятията. 

12-ти А клас.Класен ръководител Христо Попов „Автотранспортна техника“. Завършилите тази специалност придобиват трета квалификационна степен за професията „Техник по транспортна техника
12б клас с класен Стела Вачкова Специалност „Електрообзавеждане Завършилите тази специалност придобиват трета квалификационна степен за професията „Електротехник“. Също като 12а клас, голяма част от учениците по собствено желание ща се сдобият, освен със свидетелство за управление на МПС и с документ за управление на Електро и мотокари.
12 В клас с класен Хелда Пенкова-Маринова „Мебелно производство“ Придобитата от тях професия е „Техник-технолог в дървообработването“ трета степен. Завършилите Мебелната специалност намират реализация в многобройните фирми в региона.

Официални гости бяха зам.кмет Бистра Чолакова на Община Троян и Иванка Джабраилова –началник отдел.Радка Бончевска- директор на училището поздрави зрелостниците с успешното завършване и им пожела да бъдат най-добрите специалисти в професиите. Специалните плакети за отличниците на випуска бяха тази година отидоха при Петър Комитов(Отличен 5,74) и Десислава Иванова от 12б клас(Отличен 5,63).Те получиха още грамоти и предметни награди, а Бистра Чолакова от името на Общината им подари по една книга.

След това последва връчването и на дипломите на останалите зрелостници.

Публикувахте от ТроянЪт – Всичко за Балкана в Вторник, 19 юни 2018 г.

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button