Ужасът на една майка!

Дрогиран шофьор край Пловдив помля три коли Пострадали  са 7 човека от които 4 деца!

Председателят на движение „Възраждане“ в община Карлово Антоанета Тенева заедно със съпруга си и трите им деца са сред пострадалите в страшната катастрофа, предизвикана днес следобед от дрогиран шофьор на пътя между пловдивските села Труд и Граф Игнатиево. Младата жена е в потрес. 

Тя разказа в социалните мрежи, че съпругът й Тенчо е шофирал семейния автомобил Рено, Антоанета е била до него на предната седалка, а трите им дечица били отзад, вързани с колани. Маздата с дрогирания шофьор се ударила силно в задницата на колата им – точно там, където седели децата. 

„Ударът беше толкова страшен и неочакван, че децата силно отхвръкнаха напред, ръцете и краката им блокираха, започнаха да пищят от болка. В момента мъжът ми е в болница и не знам какво е състоянието му, но не можеше да се движи. Големият ми син Тошко, който е на 15 години, не може да си мърда ръцете. Другото ми дете – Минко не си движи краката. Двамата бяха откарани в Окръжна болница – Пловдив и продължавам да не знам какво точно е състоянието на мъжа ми и синовете ми. Дъщеричката ми, която е на шест, е до мен в колата и не е сериозно пострадала. Не е необходимо да има война при нас, дрогирани шофьори ще ни избият по пътищата, бясна съм. Най-тежко е пострадала жена от третата кола, която също е участвала в катастрофата. Лекарите ми казаха, че има счупени ребра, които са пробили белия дроб и има спукан далак. Само това, че пред нас се движеше линейка, която идваше за друг случай, спаси жената, защото можеха да реагират навреме“, разказва още Тенева и признава, че е ужасена за живота на сина си и съпруга.

 „Възмутена съм и съм втрещена как по пътищата на България могат свободно да се разхождат дрогирани шофьори. Виновният водач го видяхме, държеше се нагло и арогантно. С него имаше млада жена. Въпреки цялата трагедия, не прояви съчувствие, а само каза: „Не бойте се, нещата ще се оправят, нали знаете!“ 

https://www.plovdivnews.bg/krimi/item/64349-uzhasat-na-edna-maika-za-adskoto-mele-s-drogiran-shofyoor-krai-plovdiv

БЕЛ на редактора:Тони е моя много добра приятелка.Позитивна и борбена! Пожелавам й от сърце всичко да се оправи! Тони , с теб съм!

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button