Община Троян с нов(стар) заместник кмет

От днес, 04.07.2018 , кметът Донка Михайлова  вече има нов заместник. Това е директорката в едногодишен неплатен отпуск  на СУ“Васил Левски“ Розалина Русенова.Тя ще отговаря за  „Образование, култура, социални и младежки дейности“ . Пряко ще  ръководи и контролира дейността на Отдел „Образование, култура, социални и младежки дейности“в общината

Екипът на ОКСМ в Общината

Розалина Русенова е родена на 19-ти декември 1957 г. Завършва магистър по Българска филология в Шуменски университет; има специализации към УНСС София по Държавна администрация и международно право и Финансов и банков мениджмънт в международния бизнес.

Розалина Русенова вече е изпълнявала длъжността заместник-кмет на Община Троян в периода 1999-2007 г., както и на общински съветник няколко мандата. От 4 юли встъпва в длъжността заместник-кмет на Община Троян по „Образование, култура, социални и младежки дейности“ и ще вземе активно участие в подготовката на тържествата по повод 150 годишнината от обявяването на Троян за град.

 Русенова ще напусне и групата на общинските съветници на БСП за България. Общинската избирателна комисия ще вземе решение кой кандидат от листата за общински съветници на „БСП за България“ ще заеме нейното място.

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button