ДОБРАТА НОВИНА! ДЕЦА НАМЕРИХА ТАЛОН ЗА КОЛА И ПРЕДАДОХА В ТРОЯНСКОТО МВР

В редакционната поща тази сутрин получихме писмо със следния текст:

Изказвам благодарност на децата, намерили и предали в МВР Троян регистрационния талон на колата(„Свидетелство за регистрация Част ІІ“:) ми на 13.08.2018г (в близост до училище „Иван Хаджийски“Троян) Радвам се, че в нашия град има такива прекрасни деца.

Боян Боров

Потърсихме човекът написал тези редове за да ни разкаже повече за случая. Боян Боров решил да си продава колата. Намерил купувач.  На 13.08.2018 прехвърлили колата при нотариус. Стиснали си ръцете. И всичко било наред. До момента , в който му звъни телефона и се чува гласа на  новият собственик на колата, който  изрича думите“Загубил съм някъде талона на колата(„Свидетелство за регистрация Част ІІ“:)“. Всички знаем, че това е много важен документ

Боян тръгва да  го търси, но шансът е нулев. И решава да иде в РУ на МВР Троян. За да каже за случая  и ако някой се обади да го уведомят. Но там го чакала страхотна изненада. Служителите на троянското РПУ му казали,че деца са намерили талона около ОУ“Иван Хаджийски“ и са го  оставили при тях. С цел да бъде намерен собственика.  Радостта е била неописуема.

И от сърце троянецът написва това писъмце. С благодарност към децата и родителите им , учителите,  които са ги възпитали.

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button