НОВО!КАРАТЕКЛУБ „АТНЕС“ ОРГАНИЗИРА КУРС ПО САМОЗАЩИТА ЗА ГРАЖДАНИ!

Карате-клуб „Атнес” организира обучителен курс по „САМОЗАЩИТА ЗА ГРАЖДАНИ“, който ще започне в началото на октомври.  Желаещите да участват не е необходимо да притежават предварителни практически познания и да имат специална физическа подготовка. В програмата на курса ще се анализират и разучават реални ситуации и казуси  в областта на самозащитата.

Намерението на организаторите е желаещите да бъдат разделени на групи в зависимост от първоначалните им умения, като ще се обърне специално внимание и на женската самозащита.

Освен това ще се формират и групи за поддържане на добра спортна форма, психическа устойчивост и адекватни действия и реакция при автокатастрофи, природни бедствия, производствени аварии и терористични актове. Обучението ще се осъществява в „Арена АТНЕС“, Троян, ул. „Стара планина“ 11, етаж 3 от Емил Атев – дипломиран преподавател,  инструктор по „Ръкопашен бой в армията“ и „Полицейска лична защита“. В програмата са предвидени и допълнителни занимания, водени от квалифицирани лектори по психология, право, долекарска помощ. Целият курс на обучение за първо ниво е девет месеца и ще приключи с връчване на сертификати на успешно положилите изпит.

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button