ПРЕЗ УИКЕНДА ИМАШЕ СЪСТЕЗАНИЕ КОЙ ЩЕ УПОТРЕБИ ПОВЕЧЕ АЛКОХОЛ И ШОФИРА!ПЪРВЕНЕЦЪТ Е С 2.52 ПРОМИЛА

 В РУ Троян е образувано бързо производство и за срок от 24 часа е задържан 46- годишен мъж от града, който на 10 август около 21.15ч. е установен да управлява лек автомобил по ул. «В.Левски» в Троян след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 2,01 промила.

 

43-годишен мъж от гр.Велики Преслав е задържан в РУ Троян след като на 12 август около 08.45ч. е установен да управлява лек автомобил в града с 1,27 промила алкохол в издишания въздух. По случая е образувано бързо производство.

          

23-годишен жител на с.Добревци е задържан за срок от 24 часа след като на 11 август в 22.30ч. е установен да управлява лек автомобил в гр.Ябланица след употреба на наркотични вещества. По случая е образувано бързо производство.

         

32-годишен жител на гр.Летница е задържан в РУ Ловеч след като е установен да управлява лек автомобил в Летница  след употреба на алкохол с концентрация в издишания въздух 1,66 промила и без да притежава свидетелство за правоспособност. По случая е образувано бързо производство.

          

55-годишен мъж е задържан в РУ Ловеч след като на 12 август около 12.10ч. в района на кръстовище «Салито» е установен да управлява лек автомобил след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 2,52 промила. По случая е образувано бързо производство.

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button