ПРОЕКТЪТ НА GOOGLE ДИГИТАЛЕН ГАРАЖ И В ТРОЯН

Троян е част от безплатните дигитални обучения, които Google и SoftUni Digital организират в над 37 града в България

На 14-ти май стартира проектът на Google Дигитален гараж /learndigital.withgoogle.com/digitalengarazh/ в сътрудничество със SoftUni Digital /digital.softuni.bg/. 12 специално обучени от Google консултанти ще водят безплатни семинари и индивидуални обучения в повече от 34 града в България. Трейнърите ще се фокусират върху възможностите, които дигиталният свят предоставя и ще обучават представители и собственици на малки и средно големи фирми, както и всички желаещи да обогатят дигиталните си умения в използването на онлайн инструменти за растеж.

Google има за цел да обучи 15 000 души от малки и средни предприятия до края на годината. Подробна информация за графика на турнето и за това как да се регистрирате в програмата е публикувана на уебсайта: https://learndigital.withgoogle.com/digitalengarazh.

Какво е Дигитален гараж?

Дигитален гараж е програма, която помага на хората да подобрят дигиталните си умения безплатно. Програмата предлага онлайн и офлайн обучения, създадени от Google, които допринасят за разрастването на бизнеса онлайн, следвайки собствено темпо и чрез гъвкави и персонализирани уроци. Кампанията в България стартира през месец май 2018 г. и ще продължи до края на 2018 г.

Защо онлайн присъствието е толкова важно за малките и средни бизнеси?

  • 70 % от хората в България използват интернет за лични цели
  • 55 % от хората в България използват смартфони
  • 48 % от хората в България, които използват интернет, пазаруват онлайн
  • 56 % от хората в България, които използват интернет, сравняват услуги и продукти онлайн преди покупка

За осъществяване целта на проекта, нашите дигитални консултанти ще посетят град Троян в периода 24.09.-28.09.2018 г., където ще проведат семинар и индивидуални консултации, напълно безплатно.

Кога ще се проведе безплатният семинар?

Семинарът в град Троян ще се проведе с подкрепата на Община Троян на: 25.09.2018 г. – 17:30-19:00 ч., в Информационно-културен център гр. Троян, ул. „Г. С. Раковски“ 103.

Може да се запишете за индивидуална консултация тук: https://events.withgoogle.com/individual-consultations-11/.

Регистрация можете да направите на официалната страница на Дигитален гараж.

 

Информация: SoftUni Digital

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Back to top button