ТРОЯНЦИ ЩЕ ИГРАЯТ ЗА БК „СПАРТАК“ ПЛЕВЕН

Двама троянци ще играят в отбора на Спартак Плевен.  Цветослав Острев и Радослав Кочев(вече съобщихме)Залата и атмосферата в Плевен са до болка познати на Цветослав Острев, който отново ще радва феновете с екипа на СПАРТАК. За последно Острев носи екипа на Черно море Тича. През изминалия сезон той записа средно на мач по 12.2 точки, 3.9 борби и 3.8 асистенции. В кариерата си гардът е играл още за Чавдар Троян, Балкан и Ямбол.

„Има позитивна емоция в мен, че се връщам. Тук съм като у дома си. Ще опитаме да изградим един сплотен отбор и да радваме хората.”

Радослав Кочев, родом от Троян, през миналият сезон игра финал в НБЛ с екипа на “Балкан”, като през сезона реализира средни по 7,7 точки, 4,5 борби и 1,4 асистенции.

Спартак Плевен

Те бяха официално представени ден преди започване на тренировъчния процес на 26 август. На следващият ден се проведе първата тренировка в плевенския парк“Кайлъка“

Спартак Плевен завърши сезон 2017/2018 на последно място с 13 точки, 1 победа и 12 загуби. Но е важното, че оцеляха въпреки финансовото затруднение. Затова ръководството на отбора привлече спортисти доказали професионализма като нашите троянци, Тодор Тодоров и високия 209 см Николай Върбанов.

Успех на отбора в следващия сезон на Националната баскетболна лига

 

 

Руслана Попсавова

Главен редактор на сайта „Троян експрес“ и фотограф на медията
Проверете също
Close
Back to top button